Asigurare de sănătate Signal Enterprise

Asigurare de sănătate Signal Enterprise

29 noiembrie 2020 Asigurări 0
Distribuie pagina dacă ti-a fost de folos!

Loading

Despre Signal Enterprise

Pe masura ce companiile se dezvolta si evolueaza, preocuparile legate de personal precum si administrarea resurselor umane competente, productivitatea, retentia si stabilitatea fortei de munca joaca un rol din ce in ce mai important in atingerea obiectivelor fiecarei organizatii. Pentru a raspunde provocarilor legate de productivitate, precum si de atragerea si retentia de personal specializat cu care se confrunta angajatorii, am creat asigurarea de sanatate privata Signal Enterprise: o solutie integrata de asigurare de sanatate de grup, care poate fi adaptata in functie de necesitati si care beneficiaza de toata expertiza Signal Iduna in domeniul asigurarilor de sanatate.

Signal Enterprise ofera companiilor solutii solide de imbunatatire a starii de bine a angajatilor si de canalizare in directia cresterii productivitatii.

Asigurarea de sanatate privata Signal Enterprise este un produs modular, care poate fi configurat in functie de caracteristicile grupurilor sau subgrupurilor din cadrul unei companii. In egala masura, este dimensionat in functie de disponibilitatea financiara a clientilor nostri si poate fi adaptat anual pentru a raspunde nevoilor specifice.

Modulele de prestatii medicale disponibile in cadrul ofertei de asigurare de sanatate privata a Signal Iduna sunt

Ambulatoriu

 • Consultatii si controale
 • Analize de laborator
 • Investigatii
 • Tratamente
 • Transport medical asistat
 • Monitorizare sarcina
 • Recuperare medicala
 • Imagistica
 • Control anual preventiv

Spitalizare

 • Spitalizare de zi sau continua
 • Interventii chirurgicale

Nastere

Suport non stopConsultantii nostri sunt pregatiti pentru a realiza, impreuna cu reprezentantii companiilor, o evaluare detaliata a nevoilor de protectie care ar trebui acoperite de asigurarea de sanatate.

Acoperiri extinseToate ofertele de asigurari de sanatate pentru companii pe care le generam sunt adaptate in functie de nevoile de acoperire si caracteristicile specifice domeniilor de lucru.

RapoartePropunem modele de raportare complexe care sa transmita permanent informatii transparente despre utilizarea asigurarilor de sanatate private si satisfactia asiguratilor nostri.

TratamenteSuntem alaturi de clientii nostri pentru a putea oferi angajatilor cele mai bune variante de ingrijire a sanatatii pe termen lung, pentru indeplinirea cu succes a obiectivelor companiilor.

Beneficiile oferite angajatorilor de asigurarea de sanatate Signal Enterprise

Adaptare la organigrama companiei

Nivelul maxim de flexibilitate si instrumentele noastre proprii ne ingaduie sa personalizam in intregime asigurarea de sanatate Signal Enterprise, adaptând-o structurii organizatiei. Astfel, putem crea pachete diferentiate in functie de statutul angajatilor in companie.

Angajatul si angajatorul in castig

Potrivit Codului Fiscal (2016), prima de asigurare beneficiaza de avantaje fiscale pana in limita a 400 de Euro pe an pentru fiecare angajat, aceasta fiind integral deductibila de la plata impozitelor si contributiilor sociale (atat din punct de vedere al taxarii venitului cat si din punct de vedere al impozitului pe profit).

Sprijinirea resurselor umane

Prin asigurarea de sanatate de grup se pot construi programe de beneficii atractive si eficiente din perspectiva costurilor, destinate recrutarii, retentiei si motivarii fortei de munca, pachetele putând fi diferentiate in functie de parametri precum: statutul, vechimea sau productivitatea.

Productivitate crescuta

Angajatii asigurati corespunzator au acces la servicii medicale de top in cadrul clinicilor, policlinicilor si spitalelor private din Romania.

Management mai eficient

Asigurarea de sanatate Signal Enterprise elibereaza managementul de presiunea si obligatiile cerute de angajati in contractele colective de munca.

Cultura organizationala imbunatatita

Un plan de asigurare medicala oferit ca parte a pachetului de angajare este considerat un beneficiu valoros in procesul de recrutare si contribuie la dezvoltarea unei culturi organizationale in care grija pentru sanatate este o prioritate.

Beneficiile oferite angajatilor de asigurarea de sanatate Signal Enterprise

Servicii medicale de inalta calitate

Asigurarea de sanatate pentru companii Signal Enterprise ofera acces la o gama larga de specialisti si investigatii de cea mai inalta calitate si complexitate. Angajatii au acces la servicii medicale nelimitate ca numar si valoare in functie de acoperirile prevazute in contract.

O retea vasta de furnizori de servicii medicale la nivel national

Reteaua de peste 800 de clinici partenere ofera angajatilor posibilitatea alegerii furnizorului de servicii medicale oriunde in Romania.

Programari telefonice

Asiguratii au la dispozitie un Call Center specializat si serviciu de programari telefonic sau prin intermediul aplicatiei Signal Care Assistant, disponibila atat pe telefon cat si pe desktop.

Decontare directa

Signal Iduna realizeaza decontarea directa cu furnizorii de servicii medicale din retea, singura grija a angajatului fiind aceea de a-si mentine starea de sanatate optima.

Despre autorul postării:


Distribuie pagina dacă ti-a fost de folos!

Ai nevoie de ajutor?