Cum te ajutăm?

Distribuie pagina dacă ti-a fost de folos!

Loading

Să facem cunoștință!

Numele Vinzi cumperi sună sugestiv, nu? Unii vând, alții cumpără. Tu din ce categorie faci parte? Alegi partea potrivită pentru tine și așa intrii și faci parte din povestea noastră.

Cumperi? Ești client?

Dacă DA este clar pentru noi ce îți dorești: produse sau servicii profesionale și ieftine. De unde știm? Păi este extrem de simplu! Și noi ne dorim asta când cumpărăm ceva, indiferent dacă este un serviciu sau un produs. Exact ca și tine ne dorim calitate la cel mai ieftin preț, sau măcar un raport preț / calitate excelent. 

Ce îți oferim în calitate de client?

Servicii și produse la cele mai bune prețuri respectând exact ceea ce am spus mai sus, și anume raportul preț / calitate care pentru noi este un un coeficient foarte important. Punem accent pe lucrurile care contează pentru tine. Tu ești cea mai importantă parte a afacerii noastre. Dacă tu ești mulțumit atunci noi și colaboratorii noștri funcționăm.

La orice nemulțumire a ta noi încetăm să mai funcționâm. Nu suntem perfecți, pentru că nimeni nu este perfect pe lumea aceasta, dar te rugăm să ne spui ce nu este în regulă în povestea noastră și noi remediem imediat. Doar așa putem merge mai departe în povestea noastră din care faci parte și tu, clientul nostru, fiind cea mai importantă verigă, întrucât fără tine noi nu existăm.

Te ajutăm să ai cea mai frumoasă călătorie prin serviciile și produsele noastre sau ale partenerilor noștri. Asta e misiunea noastră, la care noi ținem enorm de mult. Facem legătura dintre client și vânzător ca o poveste frumoasă la care dorești să te întorci oricând cu plăcere.

Cine se ocupă de tine, clientul nostru?

Întrebarea aceasta este prima care ne vine în minte prima oară când vrei să cumperi un serviciu sau un produs și este o întrebare firească a oamenilor. Noi am putea să realizăm multe din serviciile puse la dispoziția ta sau am putea să îți vindem multe produse. Intrebarea noastră ar fi: dacă le vom face pe toate pentru tine vom fi profesioniști în tot ceea ce facem? Răspunsul nostru pentru tine în calitate de client, pe care noi punem accent în povestea noastră este NU! Nu putem să ne ocupăm direct de toate pentru că vom pierde din calitatea serviciilor pe care ți le oferim.

De ce spunem asta, în ciuda faptului că ar fi normal să afirmăm că vom fi extraordinari? Pentru că te-am minți și nu ne dorim asta! De ce? Pentru că dacă te mințim pe tine în primă fază, ne mințim și pe noi în faza următoare, iar povestea noastră va avea de suferit. Tu nu vei mai cumpăra în viitor și noi nu vom mai avea cui să vindem. Interesant…nu? Asumarea realității ne forțează să te lăsăm pe mâna specialiștilor din fiecare domeniu pe care noi îl promovăm.

Astfel ceea ce îți putem vinde direct, în mod profesionist o vom face cu determinare așa cum știu clienții nostri existenți. Cea ce nu putem să îți oferim într-un mod profesionist în mod direct, te recomandăm unui specialist din domeniu care se va ocupa de tine. Astfel povestea noastră a tuturor va fi o călătorie plăcută pentru fiecare.

Deviza poveștii noastre este: clientul mulțumit revine să cumpere și te recomandă cu drag. Sunt convins că există macar cateva domenii în care deabia aștepți să recomanzi pe cineva care ți-a rezolvat cândva o problemă. La fel vrem să rămâi cu aceeași impresie și după interactiunea cu noi sau cu partenerii noștri specializați în diferite domenii. Vrem să ne recomanzi cu drag. Dacă o vei face e clar că ai fost foarte mulțumit de serviciile și produsele noastre. Ceea ce pentru noi înseamnă o mulțumire deplină pentru că evoluția noastră va fi una pozitivă.

Consultanță. Sună cunoscut? DA, îți oferim consultanță gratuită!

Consultanța este un cuvânt de care cu siguranță ai auzit sau poate chiar te-ai mai izbit în trecut. De multe ori firmele îl pun pe site sau pe hârtie și rămâne un simplu cuvânt. În povestea noastră consultanța este oferită prin răspunsuri la toate întrebările tale. Și după răspunsuri vei primi și soluții la toate întrebările tale. Sună interesant? Soluțiile oferite vor fi cele mai ieftine și calitative pentru că așa trebuie să sune rezultatul unei consultanțe adevărate.

Oferta noastră pentru tine, clientul nostru

Pentru orice afacere clientul este ceea ce face funcționarea ei realizabilă. Astfel penru noi este cel mai important să ne axăm pe oferta noastră generală și anume:

Problema sau nevoia ta – întrebarea ta – soluția noastră care va fi cea mai ieftină sau va avea un raport corect preț / calitate pentru a rezolva problema sau nevoia ta.

Acesta este circuitul firesc astfel încât lucrurile să funcționeze conform politicilor noastre și povestea noastră cumună client – vânzător să funcționeze frumos și fără oprire. Iar pentru tine, clientul nostru să fie ieftin, calitativ și profesionist.

Ești vânzător? Ai un serviciu sau un produs de vânzare?

Poți să colaborezi cu noi dacă ai ceva de oferit spre vânzare, indiferent dacă este un serviciu sau un produs. Colaborarea cu noi nu este una simplă deoacere noi avem pretenția de la tine ca tu să vinzi la fel de profesionist ca si noi. Vânzarea pentru noi nu se oprește după plata clientului. Noi oferim valoare relației cu clientul nostru prin tot felul de pârghii.

Colaborarea cu noi nu e foarte simplă, pentru că însemnă că îți punem la dispoziție o pagină a serviciului sau produsului vândut de tine pe site-ul nostru, după încheierea contractului între noi, dar obligația ta ulterioară, ca și vânzător, va fi să pui la dipoziția clienților tot ceea ce poți oferi ca vânzător unui client, astfel încât să cuprinzi următorii trei parametri obligatorii colaborării noastre: aflii nevoia lui, îi oferi consultanță gratuită și îî pui la dispoziție o soluție viabilă care să rezolve nevoia lui

Vinzi Cumperi face ca online-ul să lucreze pentru tine! Aici vei cumpăra sau vei vinde servicii și produse din diferinte domenii profesionist, unde profesionist nu înseamnă doar un cuvânt!


Distribuie pagina dacă ti-a fost de folos!

Ai nevoie de ajutor?