Asigurare de sănătate 360 Care

Asigurare de sănătate 360 Care

29 noiembrie 2020 Asigurări 0
Distribuie pagina dacă ti-a fost de folos!

Loading

Ce iti ofera asigurarea?

Sanatatea inseamna pofta de viata si planuri de viitor. Dar ca sa-ti pastrezi o stare de bine in fiecare zi si sa te concentrezi pe lucrurile care conteaza, e nevoie ca altcineva sa preia grijile unei eventuale consultatii sau chiar unei interventii chirurgicale, atunci cand e cazul. Asigurarea de sanatate completa 360 Care exact asta face. Iti asigura sanatatea printr-un pachet simplu si complet, cu acoperire pentru o gama larga de nevoi, pentru ca tu sa te poti reintoarce rapid la starea ta de bine.

Acces extins

In peste 800 clinici private

Tu alegi cea mai potrivita clinica pentru tine si nevoile tale, conform schemei de tratament. Cu asigurarea de sanatate completa, beneficiezi de decontare directa in clinici private la nivel national.

Suport specializat

prin Medical Attendant

Ai o persoana dedicata pentru ghidaj si suport in perioada spitalizarii si pentru optimizarea costurilor pe toata durata accesarii asigurarii de sanatate private Signal Iduna.

Flexibilitate continua

Poti utiliza oricare dintre modalitatile de accesare a serviciilor in functie de nevoile tale: accesare directa, rambursare sau Easy Pay

Ce iti poate acoperi 360 Care

Investigatii si analize medicale

Ai acoperite servicii medicale care permit investigarea problemelor medicale, pe baza recomandarii unui medic specialist, fara limita de suma, indiferent de planul de asigurare de sanatate ales.

Consultatii si controale

Adica servicii medicale pentru care nu ai nevoie de spitalizare si pe care le poti efectua in clinici medicale private, fara limita de suma, indiferent de planul ales.

Monitorizare sarcina

Asigurarea de sanatate completa Signal Iduna acopera cheltuieli medicale in timpul si in legatura cu sarcina, pentru a urmari evolutia sarcinii, disponibila in ambulatoriu fara spitalizare.

Nastere

Acoperirea costurilor (sau acordarea unei indemnizatii) pentru serviciile medicale care implica nasterea pentru persoana asigurata.

Control anual preventiv

Costul serviciilor medicale care nu sunt necesare din punct de vedere medical si controlul preventiv de rutina sunt, de asemenea, incluse in asigurarea de sanatate completa.

Servicii medicale pe durata spitalizarii

Acoperim prin asigurarea de sanatate completa toate serviciile medicale necesare si recomandate de medicul specialist pe durata spitalizarii.

Cu ce iti venim in ajutor

Suport non-stopEchipa de specialisti customer support disponibila oricand

Acoperiri extinseConsultatii, investigatii, interventii incluse in asigurare

Consultatii si controaleAi acoperire pentru investigatii medicale diverse care implica sau nu spitalizare

Monitorizare sarcina si nastereCheltuielile serviciilor medicale efectuate in timpul si in legatura cu sarcina si nasterea

Despre autorul postării:


Distribuie pagina dacă ti-a fost de folos!

Ai nevoie de ajutor?