CASCO la preț de RCA Timișoara Econom

CASCO la preț de RCA Timișoara Econom

30 mai 2023 Asigurări CASCO 0
CASCO la pret de RCA Timisoara Econom Reprezentativa
Distribuie pagina dacă ti-a fost de folos!

Loading

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI?

Calculează și comandă o poliță de asigurare CASCO la preț de RCA Timișoara Econom!

 • Cele mai ieftine prețuri din brokerajul de asigurări
 • protecție pentru cele mai frecvente și costisitoare daune: coliziuni
 • protecție pentru fenomenele atmosferice care sunt tot mai des întâlnite
 • protecție în cazul utilizării autoturismului tău de către alte persoane, cu condiția să aibă vârsta peste 30 ani, fără plata unei prime suplimentare
 • protecție pentru autoturismele cu o vechime de fabricație de peste 10 ani care sunt refuzate de regulă la asigurările CASCO auto clasice
 • reparații în orice service-uri din lista Premium a societății de asigurare fără vreun cost suplimentar
 • asistență rutieră inclusă pentru autoturisme cu vechime de fabricație sub 10 ani
 • plata despăgubirilor se poate face și în regie proprie
 • există un număr de telefon, pus la dispoziție de societatea de asigurare, unde poți suna oricând pentru a afla stadiul dosarului tău de daună
 • plată prin transfer bancar, cu cardul securizată prin procesator de plăți sau cash funcție de preferințe
 • Fără costuri suplimentare
 • Notificare la expirare

Cum adică asigurare CASCO la preț de RCA?

DA! Ai auzit bine! Există un astfel de produs! Este un CASCO la preț de RCA Timișoara Econom la un preț redus care are o acoperire mai restrânsă dar este foarte util, ieftin și facil pentru tine. Acest produs de asigurare CASCO auto și-l poate permite oricine deoarece este foarte ieftin ca și preț.

Evident că este mai restrâns ca și acoperire decât un FULL CASCO, dar acoperă necesitatea protecției în cazuri de risc importante peentru tine ca și proprietar de autoturims.

Avantajele și beneficiile celor care cumpără o asigurare CASCO la preț de RCA Timișoara Econom

De fiecare dată când cumpărăm ceva trebuie să cunoaștem avantajele și beneficiile serviciilor sau produselor cumpărate. Prin urmare, vom enumera pentru tine la polița de asigurare CASCO la preț de RCA, pentru a fi mai simplu de vizualizat fiecare din acestea :

 • protecție pentru cele mai frecvente și costisitoare daune: coliziuni
 • protecție pentru fenomenele atmosferice care sunt tot mai des întâlnite
 • protecție în cazul utilizării autoturismului tău de către alte persoane, cu condiția să aibă vârsta peste 30 ani, fără plata unei prime suplimentare
 • protecție pentru autoturismele cu o vechime de fabricație de peste 10 ani care sunt refuzate de regulă la asigurările CASCO auto clasice
 • reparații în orice service-uri din lista Premium a societății de asigurare fără vreun cost suplimentar
 • asistență rutieră inclusă pentru autoturisme cu vechime de fabricație sub 10 ani
 • plata despăgubirilor se poate face și în regie proprie
 • există un număr de telefon, pus la dispoziție de societatea de asigurare, unde poți suna oricând pentru a afla stadiul dosarului tău de daună

De ce să îmi cumpăr o poliță de asigurare CASCO la preț de RCA Timișoara Econom?

Este cunoscută statistica autorităților române de unde rezultă că în România au loc peste 200.000 de accidente rutiere anual, din care peste 10.000 sunt accidente grave.

Cauzele accidentelor rutiere sunt multiple, începând de la cel mai banal motiv neatenția până la nerespectarea regulilor de circulație sau a oboselii conducătorilor auto. În acest sens Poliția Română trage un semnal de alarmă către conducătorii auto să evite aceste motive prioritare în pruoducecerea evenimentelor rutiere neplacute.

Pe lângă factorii enumerați mai sus mai există și alții ce pot provoca accidente rutiere, respectiv aglomerația, starea drumurilor și conduita agresivă a unor conducători auto, pe care sigur i-ai văzut prin trafic.

Ești de acord că oricine poate provoca un accident rutier? Cred că conștientizezi că ți se poate întâmpla și ție oricât de experimentat ești ca și șofer.

Care este probabilitatea producerii unor riscuri de pe polițele de asigurare CASCO, în general?

Probabilitatea ca anumite riscuri asigurate pe o poliță de asigurare CASCO auto să se producă, conform analizei societăților de asigurări sunt următoarele:

Tipul riscului:Mărimea riscului:
VandalismRisc minim
Furtul autoturismuluiRisc mediu
Fenomene naturaleRisc ridicat
Coliziuni cu alte vehiculeRisc foarte ridicat
Clase de risc ale asigurărilor CASCO auto în funcție de daunele solicitate de clienți în decursul anilor precedenți. Date fiind aceste clasificări unele societăți de asigurare au creat acest produs CASCO la preț de RCA Timișoara Econom.

Te gândești că ai reflexe bune și poți evita accidentele rutiere? Statisticile naționale și internaționale spun că NU!

Cu siguranță îți spui că ești un sofer bun și nimeni nu contestă asta. Dar este dovedit statistic că doar 20% din șoferi reacționează bine în situații critice, iar 80% din șoferi se sperie și reacționează greșit.

Poate crezi că faci parte din cei 20%, dar în practică lucrurile nu stau chiar așa. De ce? Practica bate și combate teoria. Tot timpul lucrurile stau așa! E dovedit în timp! Evoluția umană ne-a arătat de nenumărate ori că teoria uneori nici măcar nu seamănă cu practica. În orice domeniu este valabilă această frază și sunt convins că o cunoști și tu sau chiar că ți s-a întâmplat și ție cel puțin o dată în viață.

Care sunt prețurile reparațiilor autoturismelor noastre?

Haideți să le analizăm puțin. Și când vorbim de o analizare trebuie să o facem la rece și lipsiți de emoții sau gânduri presetate anterior. Să fim cu mintea liberă de orice și să le punem pe hârtie realist și conștient.

Suntem convinși că toți proprietarii de mașini cunosc prețurile pieselor și a materialelor autoturismelor lor precum și a manoperelor practicate prin service-urile din România.

Proprietarii de autoturisme mai noi, cu vechime de fabricație între 0 și 5 ani, știu ca piesele de caroserie și cele mecanice au valori între 1000 și 5000 euro / element de caroserie / mecanic, în funcție de ceea ce se deteriorizează.

Despre proprietarii cu mașini electrice nici nu mai vorbim. Un accident banal le poate scoate mașina din circulație pentru că nu se găsesc piese sau sunt foarte scumpe. Ca să nu spunem cât este prețul unei baterii al unei mașinii electrice și să nu amintim că pornește de la 10.000 euro în sus.

Chiar dacă ai o mașină mai veche de 5 ani, cuprinsă în intervalul de vechime 5 la 20 ani tot vei avea prețuri mari la pisele de tinichigerie. Prețurile unui element de caroserie / mecanice poate ajunge între 200 și 2500 de euro în funcție de vechimea mașinii.

La toate aceste costuri se adaugă costurile materialelor pentru vopsit și a manoperelor pentru înlocuire, îndreptare, vopsire care variază între 100 euro minim și pot ajunge la 2500 euro ăn funcție de numărul de lucrări efectuate pentru a repara autoturismul tău.

Realizezi ce costuri vei avea în caz de daună? Merită să te asiguri CASCO la preț de RCA prin echipa de la Timișoara! De ce? Pentru că este foarte ieftin!

Ce riscuri acoperă polița de asigurare CASCO la preț de RCA Timișoara Econom?

Polița de asigurare CASCO la preț de RCA Timișoara Econom asigură următoarele riscuri:

 • coliziuni cu alte vehicule (vinovat asigurat sau vinovat neasigurat RCA)
 • riscuri directe din fenomene atmosferice cum ar fi: grindină, ploaie torențiale, furtună, uragan, taifun, ciclon, tornadă, avalansă de zăpadă
 • riscuri indirecte ale riscurilor enumerate mai sus unde se acopră daunele ca efect indirect ce sunt atribuite acestora fiind cauze active și dominante cum ar fi: daune produse de acțiunea mecanică a obiectelor purtate de furtună, prăbușirea unui copac sau a unui acoperiș al unei construcții aflate în apropierea cărora se află autoturismul din cauza unei tornade, et.)
 • se asigură Clauza Asistență Rutieră – Pachet Silver ce se acordă automat și exclusiv pentru autoturismele sub 10 ani vechime eligibile în rețeaua de service-uri auto partenere ale societății de asigurare la nivel național

Clauza Asistență Rutieră – Pachet Silver, ce poate fi accesată doar de asigurații cu autoturisme sub 10 ani vechime de fabricație, conținută de asigurarea CASCO la preț de RCA Timișoara Econom are următoarele riscuri acoperite:

 • depanarea atoturismului
 • transportul conducătorului autoturismului, pasagerilor și bagajele acestora
 • cazarea la hotel a conducătorului autoturismului și a pasagerilor
 • transportul ân regim TAXI în cazul în care evenimentulș asigurat sau reparația autoturismului se produce / se efectuează într-o localitatea aflată la o distanță de mai mare de 50km față de domiciliul / reședința asiguratuluiși autoturismul nu poate fi realizată în aceeași zi sau reparația durează mai mult de 8 ore.

Care sunt condițiile în care se poate încheia o asigurare CASCO la preț de RCA Timișoara Econom?

Produsul CASCO la preț de RCA Timișoara Econom este o poliță CASCO auto mai restrânsă ce asigură numai anumite riscuri și situații particularizate:

 • se asigură doar autoturisme, celelalte clase de vehicule fiind excluse
 • se asigură doar autoturisme înmatriculate în România
 • acoperirea asigurării este doar pe teritoriul României
 • se asigură atât persoane fizice cât și persoane juridice
 • se asigură atoturismele ce au clasa bonus malus de la B0 la B8 cu primele standard, având prețul de 1000 lei / an
 • se asigură atoturismele ce au clasa bonus malus de la M1 la M4 cu primele majorate cu 50%, având prețurile de 1500 lei / an
 • nu se asigură atoturismele ce au clasa bonus malus de la M5 la M8
 • pentru autoturismele care au proprietar persoanele fizice asigurarea este valabilă dacă este condusă de asigurat sau de către alte persoane ce au vârsta implinită de 30 ani (doar cu consimțământul asiguratului)
 • pentru autoturismele care au proprietar persoanele juridice platitoare de TVA calculul cuantumului daunei în cazul reparațiilor nu va include taxa TVA la despăgubire
 • pentru autoturismele care au proprietar persoanele juridice neplatitoare de TVA calculul cuantumului daunei în cazul reparațiilor va include taxa TVA la despăgubire
 • vechimea autoturismului trebuie să fie între 6 și 20 ani

Care este prețul și suma de asigurare la care se asigură autoturismul prin polița de asigurare CASCO la preț de RCA Timișoara Econom?

Titlul spune tot, nu? Exact! Produsul se numește asigurare CASCO la preț de RCA Timișoara Econom ceea ce înseamnă că are un preț econom care poate fi 1000 lei pentru clasele Bonus Malus B0-B8 sau 1500 lei pentru clasele M1 – M4 precum și o valare de despăgubire de tip econom de 30000 lei / autoturism.

Este un produs pentru toate buzunarele care ajută să circuli fără griji de accidente și te ferește de urmările fenomenelor atmosferice, iar asistența rutieră Silver completează produsul de asigurare CASCO la preț de RCA Timișoara Econom

Care sunt excluderile ce nu se asigură prin produsul de asigurare CASCO la preț de RCA Timișoara Econom?

Lucrurile trebuie să fie clare și transparente din punctul nostru de vedere în relația cu clienții noștri. Pentru a evita discuțiile, neînțelegerile sau așteptările eronate ce pot apărea după încheierea poliței de asigurare CASCO la preț de RCA Timișoara Econom trebuie să știi care sunt excluderile ce NU se vor asigura pe această poliță de asigurare CASCO auto:

 • vandalism
 • furt
 • daunele provocate de autori necunoscuți
 • evenimentele provocate în afara drumurilor publice
 • evenimente provocate de conducători auto cu vârsta sub 30 ani în cazul asiguraților persoane fizice
 • nu se pot prelua în asigurare autotursmele utilizate pentru activitățile de teximetrie, rent-a-car, pază și protecție, școlide șoferi, probe.
 • nu se asigură autoturismele ce au clasa Bonus Malus M5-M8

Comandă acum o asigurare CASCO la preț de RCA Timișoara Econom ieftin

Polița de asigurare CASCO la preț de RCA Timișoara Econom ieftin este o asigurare CASCO auto care acoperă daunele aduse propriului vehicul în caz de accidente sau alte incidente. Încheie asigurarea prin intermediul nostru și ai parte de cele mai bune oferte de prețuri și clauze contractuale conform nevoilor tale.

Ne poți contacta prin oricare modalitate dorești prin intermediul secțiunii Contact sau pur și simplu ne suni la numărul nostru de telefon afișat mai jos

0728987803

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI?

Calculează și comandă o poliță de asigurare CASCO la preț de RCA Timișoara Econom!

 • Cele mai ieftine prețuri din brokerajul de asigurări
 • protecție pentru cele mai frecvente și costisitoare daune: coliziuni
 • protecție pentru fenomenele atmosferice care sunt tot mai des întâlnite
 • protecție în cazul utilizării autoturismului tău de către alte persoane, cu condiția să aibă vârsta peste 30 ani, fără plata unei prime suplimentare
 • protecție pentru autoturismele cu o vechime de fabricație de peste 10 ani care sunt refuzate de regulă la asigurările CASCO auto clasice
 • reparații în orice service-uri din lista Premium a societății de asigurare fără vreun cost suplimentar
 • asistență rutieră inclusă pentru autoturisme cu vechime de fabricație sub 10 ani
 • plata despăgubirilor se poate face și în regie proprie
 • există un număr de telefon, pus la dispoziție de societatea de asigurare, unde poți suna oricând pentru a afla stadiul dosarului tău de daună
 • plată prin transfer bancar, cu cardul securizată prin procesator de plăți sau cash funcție de preferințe
 • Fără costuri suplimentare
 • Comanzi la orice oră
 • Notificare la expirare

Despre autorul postării:


Distribuie pagina dacă ti-a fost de folos!

Ai nevoie de ajutor?