Asigurare locuința obligatorie PAD

Asigurare locuința obligatorie PAD

5 iulie 2021 Asigurări locuințe 0
Asigurare locuinta obligatorie PAD
Distribuie pagina dacă ti-a fost de folos!

Loading

?Stiati ca??

?PAD – Polița de asigurare împotriva dezastrelor naturale – este polița de asigurare prevăzută în lege ca fiind obligatorie.

✅Asigurarea prin polița PAD acoperă daunele produse asupra locuinței tale, ca urmare a unui dezastru natural, ca efect direct sau indirect al acestora.

✅Prin polița de asigurare obligatorie PAD sunt acoperite daunele produse locuințelor de inundații din calamnități naturale, cutremure sau alunecări de teren.(ATENȚIE! Prin polițele de asigurare PAD se asigură doar pagubele produse din cauze naturale, nefiind acoperite pagubele produse de spargerea țevilor din locuița ta acestea din urmă fiind acoperite doar de o poliță de asigurari facutativă)

✅Prin polițele PAD se asigură locuințele situate pe teritoriul României, aflate în proprietatea persoanelor fizice sau juridice cu destinație de locuit, din mediul rural sau urban, care sunt intabulate și înregistrate în evidențele organelor fiscale.

✅Locuințele situate în clădirile expertizate în condițiile legii de către experți tehnici atestați și încadrate în clasa 1 de risc nu pot fi asigurate pentru niciunul din riscurile incluse în polița PAD. De asemenea, nu pot fi asigurate anexele, dependințele, dotările și utilitățile care nu sunt legate structural de clădirea în care este situată locuința asigurată și nici bunurile din interiorul locuinței.


?Doresti o asigurare PAD??

Suna acum? la ?0728987803

Despre autorul postării:


Distribuie pagina dacă ti-a fost de folos!

 

Ai nevoie de ajutor?