After / Before / Online school și Club de vacanță în Timișoara

After / Before / Online school și Club de vacanță în Timișoara

29 august 2021 Educație șî învățământ Informații din educație și învățământ 0
Distribuie pagina dacă ti-a fost de folos!

Loading

UITĂ DE GRIJA COPILULUI TĂU!

Îl lași pe mâna personalului specializat care se va ocupa de educația, creativitatea, deprinderile și temele lui!

Oricât ai vrea să te ocupi singur de copilul tău nu vei putea să o faci în mod profesionist!

De ce? Răspunsul este simplu!

Ai un job la care trebuie să fi prezent, ai un job online la care trebuie să fi proactiv chiar dacă îl prestezi din confortul casei tale, ai diferite activități la care trebuie să participi, ai de facut curățenie, ai de făcut cumpărături, ai clienți în afacerea ta, ai părinți de care trebuie să te ocupi, ai pe cineva bolnav în familie, vrei să mergi la sală, ai nevoie de a merge la salonul de înfrumusețare sau pur și simplu ai nevoie de timp liber în care vrei să te plimbi sau să ieși la o cafea.

În acest timp cine se va ocupa de copilul tău?

Nu poți fi în două locuri. Asta e cert! Chiar dacă copilul poate sta lângă tine când tu faci una din activitățile de mai sus, nu îi vei putea dedica timpul în exclusivitate doar copilului tău. De aceea de copil ne vom ocupa noi și tu vei reuși să faci orice îți dorești din ceea ce ți-ai propus.

Cum ne ocupăm de copilul tău?

Copilul tău va fi preluat de o chipă de cadre didactice care se vor ocupa de următoarele activități:

  • Temele stabilite de la școală
  • activități diverse: jocuri, creație, deprinderi, limbi străine, sport
  • alte activități ce vin în ajutorul dezvoltării copilului tău

Club de vacanță în Timișoara

Ce inseamnă club de vacanță? Copillul tău va avea activități și în timpul vacanței, evitând astfel contactul cu telefonul, tableta, sau televizorul. Copilul tău se formează pentru viitor în timp ce tu îți vezi de activitățile tale, oricare ar fi ele.

After / Before school în Timișoara

Pe lângă temele primite de la școală copilu tău va avea o serie de ateliere cu activități extra școlare, distractive și cretive, pentru care părinții nu vor mai plăti nimic suplimentar, costurile fiind incluse în prețul After / Before school.

Online school

Copilul tău va intra la orele online prin aplicația pusă la dispoziție de scoală și va participa proactiv la ore fiind sub directa noastră supraveghere.

După încheierea orelor de curs de la școală își va face temele sub coordonarea personalului specializat astfel încât grija ta ca părinte pentru temele copilului să dispară.

Totodată copilul va avea și alte activități de dezvoltare personală pentru nivelul lui de vârstă care il vor face mult mai receptiv în viața de zi cu zi

Cursuri suplimentare

Datorită pandemiei nu se organizează alte cursuri suplimentare, deocamdată. Imediat ce situația va putea vom afișa pe site tot ceea ce copii vor putea accesa suplimentar.

Despre autorul postării:


Distribuie pagina dacă ti-a fost de folos!

Ai nevoie de ajutor?